Veelgestelde vragen

Graag beantwoorden we de vragen die regelmatig gesteld worden. Is iets niet duidelijk of wil je meer weten?

Neem contact op
saskia aan het werk in de studio studio vervest2

Nabewerking en oplevering

De productfoto’s worden na de fotoshoot altijd professioneel bewerkt om de kwaliteit te verbeteren en om ervoor te zorgen dat ze aan jouw wensen voldoen.

Ja, je kan de foto’s voor verschillende doeleinden gebruiken, zoals webgebruik of drukwerk. We kunnen ze ook in verschillende formaten opleveren.

Ik fotografeer in RAW en bewerk de beelden altijd na. Na de shoot wordt er een selectie gemaakt en een lichte nabewerking gedaan voordat de beelden naar de klant gestuurd worden. Er is dan ruimte voor het geven van feedback om de foto’s vervolgens helemaal naar wens af te ronden. De beelden worden opgeleverd in JPG en PNG formaat, en op afspraak in andere formaten zoals TIFF of PSD.

Product fotografie

Bij Studio Vervest maken we het proces voor het maken van jouw productfoto’s het liefst zo gemakkelijk mogelijk voor je! 

Je kunt daarom gemakkelijk en snel van start met een van onze standaard pakketten. Door het pakket aan te vullen met een aantal gegevens over je product en deze naar ons te verzenden via zijn we in staat direct aan de slag te gaan met jouw opdracht! 

Een goede foto kan een groot verschil maken bij de verkoop van producten. Studio Vervest is gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige productfoto’s met verschillende belichtings- en achtergrondopties. Ook bieden we retoucheer diensten om je foto’s te perfectioneren.

Bij Studio Vervest zijn we gespecialiseerd in product en lifestyle fotografie. Dit betekent dat we foto’s maken van producten die mensen in hun dagelijks leven gebruiken. Dit kan van alles zijn, van kleding en accessoires tot beauty artikelen, woninginrichting en elektronica.

Campagne beelden

Er zijn verschillende opties betreft de locatie van jouw fotoshoot, waaronder foto’s uit onze eigen professionele fotostudio en verschillende andere locaties. De locatie van de fotoshoot kan in overleg worden bepaald.

We kunnen niet garanderen dat de beelden altijd bewaard blijven. Je doet er dus slim aan om jouw beelden zelf goed op te slaan! We kunnen ze in veel gevallen nog wel terughalen. Het kan wel zijn dat er kosten in rekening gebracht worden voor deze werkzaamheden.

Portret- en beeldrecht

Studio Vervest vraagt altijd toestemming van de personen op de foto’s als deze gebruikt worden voor commerciële doeleinden.

Studio Vervest zorgt ervoor dat alle benodigde toestemmingen en rechten op orde zijn voordat de foto’s gebruikt worden.

Reviews

Anderen over het werk

 • Heel tof!

  Ik ben heel blij met de sfeerbeelden en de productfoto’s die je voor ons gemaakt hebt. Good job.

  Lieke

  NXT Conceptstore

 • I love it!

  Hi Saskia! Ik heb je bestanden ontvangen. De uitkomst is precies waar ik naar opzoek was, I love it! De foto met achtergrond is ook super mooi gedaan. Heel erg bedankt

  Emma

  Discipline Coaching

 • Zeker een aanrader!

  Zeer fijne samenwerking met Saskia. Ze werkt meedenkend en doelgericht, brainstormt mee en komt met sterke eigen ideeën. Zeker een aanrader!

  Dave en Kesley

  United Clothing

 • 6% groei in conversie

  De productfoto’s en sfeerbeelden die je van ons KoffieCaartje maakte, zorgden voor een betere beleving en een 6% groei in conversie.

  Michel

  KoffieCaartje

 • Many thanks!

  Many thanks for your work and availability again! We keep your contact information for any further need we would have next year!

  Perrine

  Shimano

Je merk laten stralen

Wil jij weten wat goede beelden jou kunnen opleveren? We realiseren samen een krachtig plan om zo met goede beelden jouw doelen te bereiken.

Neem contact op