Voor de feestdagen!

5x de leukste fotografie cadeautjes voor onder de kerstboom.

We weten van ons zelf natuurlijk allemaal wel wat we leuk zouden vinden. Maar van een ander is dat soms toch best lastig in te schatten. Wat staat er nu toch écht boven aan het lijstje van een fotograaf of fotografe?

1.      Een fotoalbum Als fotograaf ben je als maar bezig met het schieten van mooie plaatjes. Maar wat gebeurt er nu echt met deze foto’s? Professioneel of hobbymatig iedereen vindt het leuk om op zijn tijd eens een album open te slaan en eens terug te kijken op de afgelopen periode. (Pas op fotografen zijn vaak kritisch, laat hem of haar eventueel onwetend zelf de beelden selecteren)

2.      Een camerariem  Al die camera’s, tegenwoordig heeft bijna iedereen er wel een in huis. Als je weet hoe je hem moet gebruiken kun je er leuke plaatsjes mee schieten maar waarom zijn al die camera’s zo saai en zwart?! Je fleurt iedere camera op met een unieke camerariem, van leer tot stof en van een riem met patronen tot een mooi strak design. Een echte aanrader!

3.      Een SD kaarthouder Ieder beginnend fotograaf heeft het wel eens meegemaakt …“Waar is die SD kaart nou?”… Misschien is dit dan wel de oplossing voor dat probleem. Een SD kaarthouder . Ze zijn klein en dus makkelijk meeneembaar. Nu ben je die SD kaart niet aan het zoeken voor je dat leuke moment vast kunt leggen. 

4.      Instax Mini fotoframe Fotografeer jij ook wel eens met een Instax Minicamera, dan is een stijlvolle fotohouder misschien wel iets voor op je lijstje. Je kunt makkelijk je leukste foto’s in de transparante houders steken en hem een mooi plekje in je woning geven. Zo wissel je snel en makkelijk de foto’s en raak je ze niet kwijt. Maak tijdens je gesprek met je model duidelijk waar ze graag rondhangen.Als een plaats vreugde opwekt, maakt het dat uw model comfortabel in zijn of haar vel zal zitten.

5.      Een cadeaukaart Het is geen uniek cadeau maar wel heel waardevol en het zal zeker gewaardeerd worden. Is een cadeautje bedenken echt te moeilijk? Wat is er dan mis met een cadeaukaart van bijvoorbeeld camera.nu zo kan je fotograaf mooi zijn of haar eigen plan trekken 😉

Fijne Feestdagen!

Contact