Specialist in fotografie en creatieve beeldbewerking

Welkom bij Studio Vervest

Ontdek samen met ons de visuele wereld vol creativiteit, betovering en perfectie. Een wereld waarin creativiteit, vakmanschap en perfectie samenkomen.

Contact
instagram post – 101
artboard – 167

Spetterend beeld in 4 stappen

Of het nu gaat om een complete bedrijfreportage, teamfoto’s, portret of productfoto’s. Wij brengen jullie kwaliteiten in beeld.

 • Kies een pakket of vraag advies aan op maat
 • We fotograferen in onze fotostudio of op locatie
 • Bewerken de foto’s na en sturen je de beelden op
 • We garanderen een 100% tevredenheids garantie

Jouw strategische partner in beeldcreatie

Bij Studio Vervest gaan we verder dan alleen het nemen van foto’s. We zijn jouw strategische partner in het creëren van beeldmateriaal dat de essentie van jouw merk vastlegt.

We nemen de tijd jouw doelen en wensen te begrijpen, om zo een juiste strategie te kunnen bepalen voor het maken van jouw beeldmateriaal.

test 2
Company Fuel_Bedrijfreportage

Beeldend advies op maat

Onze expertise strekt zich uit tot het adviseren van de juiste stijlen en plaatsingen om jouw producten of diensten perfect in beeld te brengen. Of het nu gaat om fotografie in onze studio of op locatie, we zorgen ervoor dat elk beeld nauwkeurig en van hoge kwaliteit is.

detail fotografie donley studio vervest

Hoogwaardige nabewerkingsservices

Daarnaast bieden we ook uitgebreide nabewerkingsservices om ervoor te zorgen dat jouw foto’s tot in de puntjes zijn verzorgd. Ik en mijn netwerk van ervaren professionals zorgen ervoor dat elk detail wordt geperfectioneerd, zodat jouw beelden echt spetteren.

“Studio Vervest is geboren uit mijn liefde voor fotografie en grafische vormgeving. Ik nodig je graag uit om de magie van ons werk te ervaren.”

WhatsApp chat
artboard – 165
instagram post – 30

Ben je op zoek bent naar een professionele en gepassioneerde partner die begrijpt hoe belangrijk visueel sterk beeldmateriaal is voor het succes van je merk, dan ben je bij Studio Vervest aan het juiste adres

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van betoverende visuele verhalen die jouw merk laten opvallen.

Reviews

Anderen over het werk

 • Heel tof!

  Ik ben heel blij met de sfeerbeelden en de productfoto’s die je voor ons gemaakt hebt. Good job.

  Lieke

  NXT Conceptstore

 • I love it!

  Hi Saskia! Ik heb je bestanden ontvangen. De uitkomst is precies waar ik naar opzoek was, I love it! De foto met achtergrond is ook super mooi gedaan. Heel erg bedankt

  Emma

  Discipline Coaching

 • Zeker een aanrader!

  Zeer fijne samenwerking met Saskia. Ze werkt meedenkend en doelgericht, brainstormt mee en komt met sterke eigen ideeën. Zeker een aanrader!

  Dave en Kesley

  United Clothing

 • 6% groei in conversie

  De productfoto’s en sfeerbeelden die je van ons KoffieCaartje maakte, zorgden voor een betere beleving en een 6% groei in conversie.

  Michel

  KoffieCaartje

 • Many thanks!

  Many thanks for your work and availability again! We keep your contact information for any further need we would have next year!

  Perrine

  Shimano

Fotostudio in Eindhoven

De fotostudio

dsc2918 1024x642
In de studio bij Studio Vervest
dsc2947 1024x682
bedrijvenfotografie kaylee
dsc2914 1024x682
artboard – 168
artboard – 165
dsc2903 1024x583
saskia aan het werk in de studio studio vervest

Productfotografie studio Eindhoven

Studio Vervest

Onze reis begon in 2019, toen oprichtster Saskia Vervest Studio Vervest oprichtte tijdens haar studie aan Sintlucas. Met haar veelzijdige achtergrond als fotograaf en grafisch ontwerper, richt ze zich voornamelijk op product- en campagnefotografie en grafische vormgeving. Samen met ons netwerk van professionals zorgen we ervoor dat jouw merk van het scherm spat.

Saskia Vervest

Fotograaf en grafisch vormgever

michel studio vervest

Michel Winkels

Advies en communicatie

rosie temp foto

Rosie van den Boogaard

Animatie en illustratie

Je merk laten stralen

Wil jij weten wat goede beelden jou kunnen opleveren? We realiseren samen een krachtig plan om zo met goede beelden jouw doelen te bereiken.

Neem contact op