Illustraties op maat

Unieke illustraties

Naast prachtige plaatjes en visueel sterke grafische content, ontwerpt Studio Vervest ook unieke- en op maat gemaakte illustraties. Dit doe ik in samenwerking met anderen, maar ook in opdracht van bedrijven, die op zoek zijn naar een leuke manier om een boodschap over te brengen.

Waar ben jij naar opzoek? Ik ontwerp illustraties die precies aansluit bij jouw wensen!

Persoonlijke ontwerpen

Een illustratie is een moderne manier om een verhaal te vertellen. Een persoonlijke boodschap verwerken in een illustratie? Een leuke en opvallende illustratie voor op de website, op een kaartje of een T-shirt, bedrukt met iets unieks? Alles is mogelijk!

Laatste ontwikkelingen

Je kunt nu ook kiezen uit eerder gemaakte illustraties. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier het aanbod, of vraag een op maat gemaakte illustratie aan.

Nieuw: Studio Vervest heeft sinds kort haar eigen merk genaamd BornieDuur voor geborduurde ontwerpen op kleding en textiel.

Een illustratie op maat

De kosten van een illustratie op maat kunnen heel erg meevallen. Het ligt natuurlijk volledig aan wat je wil, omdat iedere opdracht anders is. Ik geef je graag duidelijkheid hierover. Laat even weten wat je wensen zijn, en ik doe snel een voorstel.

Wat kun je verwachten?

  • Vrij commercieel te gebruiken
  • Creatieve en unieke manier om te communiceren
  • Creatieve en unieke productfoto’s
  • Ontwerp voor jou persoonlijk gemaakt
  • Aansluitend op jouw wensen
  • Ook op grotere formaten te gebruiken door de goede kwaliteit

Studio Vervest

T: 06 – 572 432 38‬
E: saskia@studiovervest.nl

KvK: 73994782
BTW: NL 002418024B98

Studio Vervest

T: 06 – 572 432 38‬
E: saskia@studiovervest.nl

KvK: 73994782
BTW: NL 002418024B98