Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: 085 - 743 03 12

Reclame en campagne fotografie

Voor al je interne en externe communicatie uitingen streven we naar kwaliteit die gericht is op één doel, namelijk jouw visie!
We luisteren aandachtig naar je verhaal en helpen jou je bedrijf visueel sterker in de markt te zetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan volledig gestileerde beelden voor een brochure, advertenties, websites, webshops, presentaties e.d.

Naast fotografie kunnen we je ook helpen met grafische toevoegingen en professionele beeldbewerking, op deze manier kunnen we jouw campagne beelden om vormen tot volledig unieke campagne uitingen.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐  |  ✅ 1.5m afstand

Ons meest gekozen pakket

A. Een goede basis

Concept uitwerking
Professionele reclame fotografie
Hoge Kwaliteit beeldmateriaal
Professionele nabewerking
Beelden klaar voor gebruik

B. Een professionele campagne

Concept uitwerking
Professionele reclame fotografie
Hoge Kwaliteit beeldmateriaal
Professionele nabewerking
Direct bruikbaren beelden

C. Alles in een

Concept uitwerking
Professionele reclame fotografie
Hoge Kwaliteit beeldmateriaal
Professionele nabewerking
Grafisch design
On en offline campagne uitingen
Incl. drukwerk

Campagne fotografie brengt je product tot leven (gratis)

Campagne fotografie is een moderne en goede manier om je product te visualiseren. Je wil de klant in dit geval overtuigen van het gemak dat het product kan bieden in hun leven. Ik laat je graag zien hoe we dit aanpakken, en geef je direct een aantal voorbeelden van cases die de moeite waard zijn om te zien.


  “Je bent een gezellige en fijne meid om mee te werken en hebt veel goeie ideeën. We hebben er leuke plaatjes van gemaakt!”
  Minke Dings
  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

  Veel gestelde vragen

  Het aantal foto’s dat je zult ontvangen hangt van de opdracht af. Bij onze portret en productfotografie opdrachten bespreken we dit vooraf. Voor evenementen/campagne gelden de afspraken omtrent een gemaakte offerte.

  Alle foto’s die u krijgt zijn uitstekend van kwaliteit en volledig nabewerkt, en dus in ene geschikt voor gebruik.

  Ik fotografeer in RAW, maar bewerk de beelden altijd na. Je ontvangt bewerkte beelden van jouw fotoshoot standaard in de volgende extensies; JPG (hoge en lage resolutie), PNG bij een vrijstaande afbeeldingen. En indien nodig en op afspraak worden er ook andere extensies gedeeld waaronder bijvoorbeeld TIFF en PSD bestanden.

  Mochten we samen werken aan een campagne of andere grafische ontwerpen dan kun je van mij uiteraard ook andere bestandsformaten verwachten, dit bespreek ik graag ter zijner tijd met je.

  Maar mocht je nu al vragen voor me hebben, laat het me dan vooral weten!

  We portretteren graag maar maken pasfoto’s. Verder fotograferen we dieren, en doen we aan productfotografie zowel e-commerce als gestileerde product foto’s.

  Naast fotografie werken we ook graag onze digitale skills. Grafisch ontwerp is daarom een leuke toevoeging aan ons fotografie-pakket.

  Wij trekken onze handen niet graag terug voor een leuke uitdaging. Heb jij er eentje voor ons? Neem gerust even contact op om de mogelijkheden te bespreken!

  Als je mij de opdracht geeft foto’s van jou te maken geef je ons daarmee toestemming om de foto’s eventueel in ons portfolio te gebruiken. Mocht je daar bezwaar tegen hebben, dan kun je ons dit laten weten. Wij zullen de foto’s dan niet gebruiken.

  Je kunt jouw gemaakte afspraak tot 48 uur voor de geplande tijd kostenloos annuleren. Annuleer je jouw geplande afspraak binnen de 48 uur dan brengen wij 25% van de kosten in rekening. Dit met uitzondering op kennismaken en overleg.

  Neem gerust even contact met me op bij vragen.

  Waarschijnlijk wel, maar daar zijn altijd kosten aan verbonden. Ik krijg de vraag geregeld, maar het opzoeken, klaarmaken, en daadwerkelijk versturen van foto’s is vaak toch een tijdrovend zaakje. Je doet er dus slim aan om jouw beelden zelf goed op te slaan!

  Teruggebeld worden?   © Copyright 2022 | Website door Company Fuel