Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: 085 - 743 03 12

Krachtig beeldmateriaal

We creëren hoge kwaliteit visuals die je merk accuraat weerspiegelen. Helpen je opvallen, en jouw gewenste doelgroep en klanten aan te trekken!

Dit doen we doormiddel van aantrekkelijke portret- en productfotografie en krachtige grafische ontwerpen.

Portretfotografie

Professionele portretfoto’s om jezelf mee te presenteren. Bijvoorbeeld voor een goede eerste indruk op social media, LinkedIn of je c.v.

Productfotografie

Voor een professionele uitstraling van jouw producten in de webshop of op de website maken we zowel e-commerce productfoto’s als gestileerde sfeerbeelden, om zo echt een gevoel aan je product te koppelen.

On- en offline reclame en campagne uitingen

Je boodschap laten horen, en laten zien wat je andere te bieden hebt door het creëren van verbluffend beeldmateriaal dat de aandacht trekt.

Even sparren?

Het is volkomen logisch dat je even wil sparren over jouw project, om te bespreken wat een goede eerste stap kan zijn om te ontdekken of het past. Neem gerust contact op. Ik help je graag.

Saskia
Studio Vervest

Eigenaar, fotograaf en grafisch vormgeefster

  “Blije reacties van klanten maken mij het meest trots.”

  Saskia, Studio Vervest

  “Je bent een gezellige en fijne meid om mee te werken. En je hebt veel goede ideeën! We hebben mooie beelden gemaakt.”

  Minke Dings
  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

  Antwoord op de meest gestelde vragen

  Het aantal foto’s dat je zult ontvangen hangt van de opdracht af. Bij onze portret en productfotografie opdrachten bespreken we dit vooraf. Voor evenementen/campagne gelden de afspraken omtrent een gemaakte offerte.

  Alle foto’s die u krijgt zijn uitstekend van kwaliteit en volledig nabewerkt, en dus in ene geschikt voor gebruik.

  Ik fotografeer in RAW, maar bewerk de beelden altijd na. Je ontvangt bewerkte beelden van jouw fotoshoot standaard in de volgende extensies; JPG (hoge en lage resolutie), PNG bij een vrijstaande afbeeldingen. En indien nodig en op afspraak worden er ook andere extensies gedeeld waaronder bijvoorbeeld TIFF en PSD bestanden.

  Mochten we samen werken aan een campagne of andere grafische ontwerpen dan kun je van mij uiteraard ook andere bestandsformaten verwachten, dit bespreek ik graag ter zijner tijd met je.

  Maar mocht je nu al vragen voor me hebben, laat het me dan vooral weten!

  We portretteren graag maar maken pasfoto’s. Verder fotograferen we dieren, en doen we aan productfotografie zowel e-commerce als gestileerde product foto’s.

  Naast fotografie werken we ook graag onze digitale skills. Grafisch ontwerp is daarom een leuke toevoeging aan ons fotografie-pakket.

  Wij trekken onze handen niet graag terug voor een leuke uitdaging. Heb jij er eentje voor ons? Neem gerust even contact op om de mogelijkheden te bespreken!

  Als je mij de opdracht geeft foto’s van jou te maken geef je ons daarmee toestemming om de foto’s eventueel in ons portfolio te gebruiken. Mocht je daar bezwaar tegen hebben, dan kun je ons dit laten weten. Wij zullen de foto’s dan niet gebruiken.

  Je kunt jouw gemaakte afspraak tot 48 uur voor de geplande tijd kostenloos annuleren. Annuleer je jouw geplande afspraak binnen de 48 uur dan brengen wij 25% van de kosten in rekening. Dit met uitzondering op kennismaken en overleg.

  Neem gerust even contact met me op bij vragen.

  Waarschijnlijk wel, maar daar zijn altijd kosten aan verbonden. Ik krijg de vraag geregeld, maar het opzoeken, klaarmaken, en daadwerkelijk versturen van foto’s is vaak toch een tijdrovend zaakje. Je doet er dus slim aan om jouw beelden zelf goed op te slaan!

  Teruggebeld worden?   © Copyright 2022 | Website door Company Fuel