Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: 085 - 743 03 12

Flyer of brochure
laten ontwerpen

Met een professionele flyer of brochure val je op bij je doelgroep. Promoot je onderneming met de aandacht voor je merk.

Professioneel ontwerp

Door de juiste design principes toe te passen, en het ontwerp van de flyer aan te laten sluiten bij jouw merk, zorgen we voor een professionele uitstraling. Herkenbaarheid is daarbij een heel belangrijke factor, zodat je flyer bij zal dragen aan de naamsbekendheid.

Flyers

Voor- en achterkant
Professioneel ontwerp
Makkelijk input aanleveren
100% tevreden
Conform jouw huisstijl
Printklaar bestand
Commerciële rechten

Optionele extra’s:
Bewerkbare bestanden
Taal- en tekst controle
Drukwerk flyers

Vanaf 85

Brochure

Kies aantal pagina’s
Professioneel ontwerp
Makkelijk input aanleveren
100% tevreden
Conform jouw huisstijl
Printklaar bestand
Commerciële rechten

Optionele extra’s:
Bewerkbare bestanden
Taal- en tekst controle
Drukwerk brochures

Vanaf 295

Kies je pakket

Met deze pakketten ga je snel aan de slag met onze populairste opties. Wil je liever een offerte aanvragen voor een flyer op maat? We horen graag van je via het contactformulier.

Een duidelijke boodschap

Een flyer maak je met een doel. En dat doel nemen we serieus. Dankzij ons online input formulier kan je gemakkelijk je wensen doorgeven, zodat we vanuit de juiste boodschap aan de slag kunnen met het ontwerpen van een flyer die je verhaal op een krachtige manier overbrengt op de doelgroep.

“Bij elk beeld maak ik het mijn missie, om het product zo mooi mogelijk te portretteren, zodat er ook echt een gevoel bij overkomt.”

Saskia, Studio Vervest

Profielfoto Saskia van Studio Vervest

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

“Je bent een gezellige en fijne meid om mee te werken. En je hebt veel goede ideeën! We hebben mooie beelden gemaakt.”

Minke (Fotomodel)

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Heel tof!
Ik ben heel blij met de sfeerbeelden en de productfoto’s. Good job.

Lieke (NXT Conceptstore)

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Dankjewel Saskia! De productfoto’s en sfeerbeelden die je van ons KoffieCaartje maakte, zorgden voor een betere beleving en een 6% groei in conversie.

Michel (KoffieCaartje)

In drie stappen geregeld

1. Kies opties en verstuur

2. Wij ontwerpen de flyer

3. Ontvang je flyer

Even sparren?

Het is volkomen logisch dat je even wil sparren over jouw project, om te bespreken wat een goede eerste stap kan zijn om te ontdekken of het past. Neem gerust contact op. Ik help je graag.

Saskia
Studio Vervest

Grafisch ontwerper

  Professionele flyer laten ontwerpen

  Een professionele flyer is een perfecte en goedkope manier om met behulp van een uniek design, een bepaald product of dienst te vertalen naar een offline middel, dat zowel je toegevoegde waarde, als je specifieke aanbod kan uitstralen.

  Een flyer laten maken is dan ook een mooie manier om je onderneming te laten groeien. Onze vormgevers hebben jaren ervaring met grafisch ontwerp. Daarbij ontworpen we menig flyer en folder, om nieuwe concepten, diensten, of een product extra op te laten vallen.

  Waar mag ik rekening mee houden bij een flyer ontwerp?

  Wanneer je (online) promotie wil gaan doen, dan is een professionele uitstraling natuurlijk van groot belang voor een product dat naar wens ontworpen is, en in staat is om je boodschap te vertalen naar een flyer of folder die het gewenste resultaat oplevert: Aandacht voor jouw diensten of producten.

  Er zijn een aantal belangrijke factoren die je in de gaten mag houden, wanneer het gaat om een goed grafisch ontwerp. Twijfel je nog of een flyer laten maken de beste keuze is?

  Overweeg dan in ieder geval de volgende aspecten aan je flyer ontwerp:

  • Vertel niet te veel tegelijk en focus op interesse wekken
  • Zorg dat je folders, flyers, brochures elk ander nieuw ontwerp op je huisstijl aansluit
  • Houd bij het ontwerpen van je flyer rekening met een duidelijke oproep tot actie
  • Zorg dat je niet te veel tekst op je flyer gaat verspreiden
  • Realiseer dat je ontwerpen betrouwbaarheid inspireren
  • Denk na over het doel van je flyer en overleg hoe je dit kunt ontwikkelen
  • Zorg dat je een plek biedt waar mensen zich na de reclame verder kunnen informeren in je aanbod
  • Zet je contactgegevens op een goede plek zodat dit opvalt en aandacht vraagt
  • Denk na over andere toepassingen van het ontwerp, los van het drukwerk

  Flyer ontwerper of grafisch ontwerper

  Bij Studio Vervest kan je niet alleen een flyer laten ontwerpen. Ons team van grafisch ontwerpers is gespecialiseerd in het maken van mooie en unieke ontwerpen, die je helpen om je onderneming op te laten vallen bij je doelgroep. Of je nu producten, een nieuw concept, een werkwijze, een nieuwe dienst of een evenement wil promoten, reclame maken is altijd een goede manier om te zorgen dat je concepten opvallen.

  Een flyer laten ontwerpen is niet de enige manier om je bedrijf op te laten vallen. Er is veel mogelijk als het gaat om drukwerk, zoals bijvoorbeeld het maken van brochures, het laten ontwerpen van een social media post voor een bepaalde actie, of iedere andere uiting die je wel of niet op papier kunt laten drukken.

  Wil je een opdracht bespreken met een van onze vormgevers, en wil je iets laten ontwerpen in jouw huisstijl, waarmee je (met een vorm van drukwerk) een mooie actie uit kunt zetten, dan is een persoonlijk gesprek de beste manier om onze vormgevers een idee te geven van de opdracht die je in gedachten hebt.

  Wij kunnen dan met je meedenken wat de beste manier is om dit te realiseren.

  Hoe zit het met flyers drukken?

  Wil je een flyer laten ontwerpen, dan is de kans groot dat je ze ook wilt gaan verspreiden. Dan is het nodig om de flyers in het juiste formaat te laten drukken. Dit kan je zelf verzorgen, omdat je van ons de ontwerpen krijgt aangeleverd in een drukklaar bestand.

  Bij het drukken zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden:

  • Kies de juiste dikte en papiersoort uit verschillende papiersoorten
  • Bepaal of mat of glanzend papier het beste bij je flyer ontwerp past
  • Bekijk goed welke van de diverse formaten om drukwerk in te laten maken
  • Houd bij het laten ontwerpen rekening met de grootte van iedere afbeelding en tekst

  Kortom: Diverse formaten flyers vragen net andere design wensen. Zorg dat het formaat klopt, en voorkom afgesneden delen in het ontwerp dankzij het correct opmaken van bestanden. Zo moet je bijvoorbeeld goed kijken dat je de juiste kleuren instellingen hebt gekozen, en de flyer goed is ontworpen.

  Wil je een flyer laten ontwerpen, en twijfel je nog over je wensen, of wil je een offerte aanvragen? Onderneem dan actie, en bespreek de flyer wensen met een van onze grafisch vormgevers.

  Flyer laten ontwerpen?

  Heb je bijvoorbeeld voorbeelden van een flyer, of heb je al eerder een flyer laten maken die je als voorbeeld wil gebruiken? Deel daar dan per e-mail wat afbeeldingen van, zodat ik je kan helpen, zodat een flyer laten ontwerpen je niet onnodig veel tijd kost.

  Teruggebeld worden?