Campagne fotografie

Creëer impactvolle campagnes met onze creatieve en expressieve campagnebeelden. We brengen jouw merkboodschap tot leven met beelden die jouw doelgroep raken en betrekken.

mb productfotografie 02
campagne fotografie sintlucas nxt4 studio vervest

Het perfecte plaatje

We kiezen de juiste belichting en fotograferen vanuit de perfecte hoek.

Kwaliteit en creativiteit

Je kunt ons werk herkennen aan creatieve concepten en speelse composities.

Jouw merk in actie

We werken samen en maken beelden die perfect aansluiten op jouw merkidentiteit.

Vertel echt een verhaal

Help je klanten een echte ervaring te beleven door middel van hoogwaardige campagnebeelden.

lifestyle productfotografie united clothing 1 scaled
mb productfotografie – 25
orange tas sfeerbeeld v2
studio vervest detailfotografie 03
multibier product picture
productfotografie bg 1 2

Dit levert het op

Vergroot je merkbekendheid

Kies voor beelden met sfeer en emotie, beelden die naadloos aansluiten bij jouw merkverhaal en maak een onvergetelijke indruk op je klanten.

Visualiseer je toegevoegde waarde

Help je klanten een eerste echte ervaring te beleven door middel van hoogwaardige campagne/sfeerbeelden die het verhaal van je merk uitdragen.

Verhoog conversies door de kracht van beeld

Een echte merk beleving creëren zorgt niet alleen voor meer abasadeurs van je merk, maar ook voor meer conncetie met je klanten en dus een hoge conversie ratio.

campagne fotografie wowgoods10 studio vervest

Campagne pakketten

Of vraag binnen 2 minuten een persoonlijke offerte op maat aan.

Essentials

5 stijlvolle studio sfeerbeelden met premium bewerking en basis brainstorm.

 • 5 professionele sfeerbeelden
 • Basis conceptontwikkeling
 • Professionele studio fotografie
 • Premium beeldbewerking
 • Commerciële gebruiksrechten
 • Inleidende campagne brainstorm
 • Fotografie met model
Start hier

€ 175,-
excl. btw

Premium brand

10 exclusieve beelden, met strategie en fotoshoot met model.

 • 10 professionele sfeerbeelden
 • Premium conceptontwikkeling
 • Professionele (locatie)fotografie
 • Premium beeldbewerking
 • Commerciële gebruiksrechten
 • Inleidende campagne brainstorm
 • Fotografie met model
Start hier

€ 500,-
excl. btw

Portfolio

Ben je benieuwd naar de campagnebeelden die Studio Vervest al gemaakt heeft?

Portfolio bekijken
 • Duidelijk en transparant

  Studio Vervest heeft het bestelproces heel slim ingericht. Het werkt allemaal duidelijk en transparant, er wordt snel gereageerd op mail en de oplevering gaat vlot. De prijs is heel redelijk en het belangrijkste: de foto’s zijn erg goed.

  dsc00456 edit
  Careland

  Chriz

 • Een fantastisch resultaat

  Saskia weet een ontspannen sfeer te creëren waardoor de fotoshoot voorbij is voordat je er erg in hebt. Ze luistert goed naar wat je wil maar probeert ook dingen waar je zelf nooit aan zou denken. Als je zelf spontane ideeën hebt dan is daar alle ruimte voor. Het gevolg is een fantastisch resultaat waar ik erg blij mee ben.

  dsc03593
  Kiveo

  Leon

 • 6% groei in conversie

  De productfoto’s en sfeerbeelden die je van ons koffieCaartje maakte, zorgde voor een betere beleving en een 6% groei in conversie.

  studio vervest sfeerfotografie 01
  KoffieCaartje

  Michel

 • Many thanks!

  Many thanks for your work an availability again! We keep your contact information for any further need we would have next year.

  donley productfoto schuin achter wit – 18
  Shimano

  Perrine

 • Zeker een aanrader!

  Het is zeer fijn samenwerken met Saskia. Ze werkt meedenkend en doelgericht. Brainstormt mee en komt met sterke eigen ideeën. Zeker een aanrader!

  studio vervest productfotografie 02
  United Clothing

  Dave en Kesley

 • Love it!

  De uitkomst is precies waar ik naar opzoek was, I love it! De foto met de achtergrond (sfeerfoto) is ook super mooi gedaan. Heel erg bedankt.

  dc productfotografie – 4
  Disipline Coaching

  Emma

Veelgestelde vragen

Bij Studio Vervest werk ik nauw samen met mijn klanten om een diep begrip te krijgen van hun merkidentiteit en boodschap. Dit proces omvat een uitgebreide brainstormsessie waarin we klantideeën en -doelen bespreken. Ik gebruik creatieve concepten en speelse composities die specifiek zijn ontworpen om de essentie van elk merk vast te leggen. De keuze van belichting, fotografiehoeken, en de algehele sfeer van de beelden worden zorgvuldig afgestemd om ervoor te zorgen dat elk beeld niet alleen kwalitatief hoogwaardig is, maar ook een authentieke weergave van de unieke merkpersoonlijkheid.

Heb je interesse in een offerte? Super! Je kunt deze makkelijk aanvragen op mijn website of gewoon even bellen of mailen voor een persoonlijke aanpak. Voor kleinere klussen zoals productfotografie, plan ik meestal zo’n 1 tot 2 weken in om alles perfect voor je te regelen. Voor de grotere projecten is het een beetje afhankelijk van wat je precies nodig hebt. Elke opdracht is uniek, dus voor een specifieke tijdsschatting is het het beste om even contact op te nemen. Dan kunnen we samen alles doornemen en zorg ik ervoor dat je een offerte krijgt die helemaal past bij wat je zoekt.

Bij Studio Vervest sta ik bekend om mijn creatieve concepten en speelse composities. Ik kies de juiste belichting en fotografeer vanuit de perfecte hoek om impactvolle campagnebeelden te creëren. Ik werk nauw samen met mijn klanten om beelden te maken die perfect aansluiten op hun merkidentiteit. Ik help mijn klanten een echte ervaring te beleven door middel van hoogwaardige beelden. Mijn aanpak is gericht op het visualiseren van de toegevoegde waarde van het merk en het verhogen van conversies door de kracht van beeld.

Offerte op maat?

Wil je een offerte op maat ontvangen om jouw idee tot leven te brengen? Bij Studio Vervest heb je de offerte binnen no-time in je mailbox.