Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: 085 - 743 03 12

Campagne fotografie en beeld

Of het nu gaat om een dienst of product, het laten zien van je merk, of het promoten van een verkoop. Een campagne is de beste manier om online of offline op te vallen, met een authentiek beeld dat je bedrijf in het licht zet.

“Dankjewel Saskia! De productfoto’s en sfeerbeelden die je van ons KoffieCaartje maakte, zorgden voor een betere beleving en een 6% groei in conversie.”
Michel (KoffieCaartje)
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Oog voor je merk

Je merk in het oog laten springen bij je doelgroep? Overweeg een spraakmakend beeld, dat past bij het authentieke karakter van jouw bedrijf en ontwerp een campange die aandacht genereert.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

“Je bent een gezellige en fijne meid om mee te werken. En je hebt veel goede ideeën! We hebben mooie beelden gemaakt.”

Minke (Fotomodel)

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Heel tof!
Ik ben heel blij met de sfeerbeelden en de productfoto’s. Good job.

Lieke (NXT Conceptstore)

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Dankjewel Saskia! De productfoto’s en sfeerbeelden die je van ons KoffieCaartje maakte, zorgden voor een betere beleving en een 6% groei in conversie.

Michel (KoffieCaartje)

Veel gestelde vragen

Het aantal foto’s dat je zult ontvangen hangt van de opdracht af. Bij onze portret en productfotografie opdrachten bespreken we dit vooraf. Voor evenementen/campagne gelden de afspraken omtrent een gemaakte offerte.

Alle foto’s die u krijgt zijn uitstekend van kwaliteit en volledig nabewerkt, en dus in ene geschikt voor gebruik.

Ik fotografeer in RAW, maar bewerk de beelden altijd na. Je ontvangt bewerkte beelden van jouw fotoshoot standaard in de volgende extensies; JPG (hoge en lage resolutie), PNG bij een vrijstaande afbeeldingen. En indien nodig en op afspraak worden er ook andere extensies gedeeld waaronder bijvoorbeeld TIFF en PSD bestanden.

Mochten we samen werken aan een campagne of andere grafische ontwerpen dan kun je van mij uiteraard ook andere bestandsformaten verwachten, dit bespreek ik graag ter zijner tijd met je.

Maar mocht je nu al vragen voor me hebben, laat het me dan vooral weten!

We portretteren graag maar maken pasfoto’s. Verder fotograferen we dieren, en doen we aan productfotografie zowel e-commerce als gestileerde product foto’s.

Naast fotografie werken we ook graag onze digitale skills. Grafisch ontwerp is daarom een leuke toevoeging aan ons fotografie-pakket.

Wij trekken onze handen niet graag terug voor een leuke uitdaging. Heb jij er eentje voor ons? Neem gerust even contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Als je mij de opdracht geeft foto’s van jou te maken geef je ons daarmee toestemming om de foto’s eventueel in ons portfolio te gebruiken. Mocht je daar bezwaar tegen hebben, dan kun je ons dit laten weten. Wij zullen de foto’s dan niet gebruiken.

Je kunt jouw gemaakte afspraak tot 48 uur voor de geplande tijd kostenloos annuleren. Annuleer je jouw geplande afspraak binnen de 48 uur dan brengen wij 25% van de kosten in rekening. Dit met uitzondering op kennismaken en overleg.

Neem gerust even contact met me op bij vragen.

Waarschijnlijk wel, maar daar zijn altijd kosten aan verbonden. Ik krijg de vraag geregeld, maar het opzoeken, klaarmaken, en daadwerkelijk versturen van foto’s is vaak toch een tijdrovend zaakje. Je doet er dus slim aan om jouw beelden zelf goed op te slaan!

Even sparren?

Het is volkomen logisch dat je even wil sparren over jouw project, om te bespreken wat een goede eerste stap kan zijn om te ontdekken of het past. Neem gerust contact op. Ik help je graag.

Profielfoto Saskia van Studio Vervest

Saskia
Studio Vervest

Eigenaar, fotograaf en grafisch vormgeefster





    Teruggebeld worden?