United Clothing

Professionele product, lifestyle en campagnefotografie voor de eerste collectie hoodies van United Clothing.

lifestyle productfotografie united clothing 1 scaled
Opdrachtgever

United Clothing

Categorie

Product- detail en campagne fotografie

Website

www.unitedclothing.eu

Fashion fotografie

Ik fotografeerde de heerlijk warme, zachte en kleurrijke sweater collectie van United Clothing!
De truien zijn zeer comfortabel en van hoge kwaliteit. Met behulp van een paspop maakte we scherpe productfoto’s vanuit verschillende aanzichten, die we vervolgens tot in de puntjes hebben nabewerkt.

Ook zorgde we voor stakke lifestyle beelden, om deze te kunnen verwerken in hun eigen social media en andere advertenties.

instagram post – 394

Cultuur

Een kijkje in ons bedrijf

campagnefotografie united clothing studio vervest 23
united detailshot
lifestyle productfotografie united clothing 1 scaled
united hangen
united zwarte trui

Professionele beeldbewerking

De hoodies van United Clothing zijn beschikbaar in verschillende kleuren. In onze professioneel ingerichte studio houden we rekening met de prefecte belichting, en stellen we alles optimaal in, om ervoor te zorgen dat je producten niet alleen mooi, maar ook realistisch overkomen.

Compleet ontzorgd

Onze scherpe, professioneel bewerkte foto’s brengen de kwaliteit en het comfort van de hoodies in beeld, wat resulteert in realistische en esthetisch aantrekkelijke visuals. Deze zijn niet alleen perfect voor gebruik op social media en in advertenties, maar versterken ook de merkidentiteit van United Clothing. Dit project onderstreept onze vaardigheid in het vastleggen van de unieke eigenschappen van producten, waardoor ze opvallen in een concurrerende markt.

instagram post – 393
United Clothing

Dave en Leroy

Zeer fijne samenwerking met Saskia. Ze werkt meedenkend en doelgericht. Brainstormt mee en komt met sterke eigen ideeën. Zeker een aanrader!

studio vervest productfotografie 02

Offerte op maat?

Wil je een offerte op maat ontvangen om jouw idee tot leven te brengen? Bij Studio Vervest heb je de offerte binnen no-time in je mailbox.