NXT x Paaspop

We zijn trots de unieke, handgemaakte producten van NXT Conceptstore op een professionele en aantrekkelijke manier in beeld te hebben mogen brengen.Hoe gaaf zijn deze producten! Gemaakt en ontworpen door studenten van SintLucas. Ik mocht zowel de nie

orange tas sfeerbeeld v2
Opdrachtgever

NXT Conceptstore

Categorie

Product- en campagne fotografie

Website

www.nxt-conceptstore.nl

NXT Conceptstore meets Paaspop festival

Hoe gaaf zijn deze producten! Gemaakt en ontworpen door studenten van SintLucas. Ik mocht zowel de nieuwe leren collectie als de collectie gemaakt in samenwerking met paaspop festival fotograferen. Dit deden we op verschillende wijze. Hieronder vertellen we hier meer over.

productfotografie sintlucas nxt2 studio vervest

Cultuur

De restultaten voor de NXT Conceptstore

campagne fotografie sintlucas nxt studio vervest
productfotografie sintlucas nxt7 studio vervest
orange tas sfeerbeeld v2
campagne fotografie sintlucas nxt4 studio vervest
productfotografie sintlucas nxt studio vervest

Unieke handgemaakte producten

Ieder product is uniek en verdiend het om in de spotlight gezet te worden. Onze foto’s tonen niet alleen de kwaliteit, aantrekkelijkheid en het gebruiksgemak van de producten, maar ook de vaardigheden en creatieve capaciteiten van de (oud-)studenten van het SintLucas die ze ontworpen hebben.

Een project op maat

We zaten samen met Lieke om het fotografie project van de NXT Conceptstore te bespreken. Er waren verchillende soorten fotografie nodig om dit project tot een succes te brengen.

We maakte verschillende e-commerce productfoto’s en gestileerde studio camapgnebeelden. Ook haalde we er verschillende modellen bij die de producten voor onze lens wilde presenteren, om een gebruikersbeleving te creëren en de producten nog beter weer te geven.

campagne fotografie sintlucas nxt3 studio vervest

Ik ben heel bij met de sfeerbeelden en productfoto’s die je voor ons gemaakt hebt. Good Job.”

NXT Conceptstore

orange tas sfeerbeeld v2

Offerte op maat?

Wil je een offerte op maat ontvangen om jouw idee tot leven te brengen? Bij Studio Vervest heb je de offerte binnen no-time in je mailbox.