Multibier

Ontdek de levendige campagnebeelden die we maakte voor Multibier: een mix van creatieve fotografie en de unieke charme van verschillende topbieren.

multibier product picture
Opdrachtgever

Multibier

Categorie

Product- en campagne fotografie

Website

https://www.multibier.nl/

Van glinsterende topbieren tot creatieve packshot-presentaties

Welkom bij mijn nieuwste project voor Multibier! Met veel enthousiasme heb ik gewerkt aan een reeks schitterende campagnebeelden. Dit keer ging het allemaal om sfeer en het spelen met creatieve driedimensionale effecten en levendige kleuren – een project dat zowel uitdagend als enorm leuk was!

mb productfotografie – 25

Ontdek de resultaten

Multibier in Beeld

mb productfotografie 02
mb productfotografie – 25
mb productfotografie 16
mb productfotografie 04.2

Een onvergetelijke Productpresentatie

Het creatieve proces achter deze fotoserie was een avontuur op zich. Het doel? De unieke bierpakketten van Multibier op een memorabele manier vast te leggen voor hun nieuwste geschenkenfolder. Met een mix van kunstzinnigheid en precisie, hebben we foto’s gemaakt die niet alleen de producten tonen, maar ook een verhaal vertellen en een sfeer weergeeft die past bij het pakket.

De producten van multibier in de spotlight

De beelden zijn zorgvuldig ontworpen om de essentie van Multibier te vangen: van de sprankeling van topbieren tot de artistieke presentatie van elk packshot. Het resultaat? Een serie foto’s die de bierpakketten van Multibier in de spotlight zetten, klaar om indruk te maken in de nieuwste geschenkenfolder.

mb productfotografie 10
multibier product picture
Mulibier B.V

Milou Scheijven

“Hi Saskia, nogmaals heel erg bedankt voor de foto’s, we zijn er blij mee.”

Offerte op maat?

Wil je een offerte op maat ontvangen om jouw idee tot leven te brengen? Bij Studio Vervest heb je de offerte binnen no-time in je mailbox.