Kiveo Properties

Leon, de drijvende kracht achter Kiveo Properties, zocht naar een fotograaf die zijn visie en de branding van Kiveo kon vastleggen. Samen creëerden we een diverse en complete beeldbank die de veelzijdigheid van Leon en zijn bedrijf perfect weergeeft.

dsc02818 edit
Opdrachtgever

Kiveo Properties

Categorie

Bedrijfs- en portertfotografie

Website

https://www.kiveoproperties.com/

dsc03478
dsc03185 edit
dsc02818 edit
dsc03309 enhanced nr
dsc02897 edit

Ontmoet Leon van Kiveo Properties: de ondernemer achter de innovatie

Door nauw samen te werken, hebben we een fotoserie ontwikkeld die zowel de zakelijke als persoonlijke kant van Leon belicht. De bedrijfsportretten tonen zijn vastberadenheid en professionaliteit, terwijl de spontane shots een kijkje geven in zijn benaderbare en energieke persoonlijkheid.

Elk beeld vertelt een deel van zijn verhaal en draagt bij aan een visueel rijke representatie van Kiveo’s merkidentiteit. Deze diversiteit in fotografie zorgt ervoor dat zowel potentiële investeerders als zakelijke partners een authentieke indruk krijgen van wie Leon is en waar Kiveo voor staat.

De kunst van zakelijke fotografie

Goede portretten en bedrijfsbeelden zijn essentieel voor het communiceren van een merkidentiteit en het opbouwen van vertrouwen met zowel klanten als zakelijke partners. Door Leon’s professionele uitstraling en persoonlijke benadering visueel vast te leggen, versterken deze beelden Kiveo’s positionering als een betrouwbare en klantgerichte investeringspartner. Ze helpen potentiële investeerders een connectie te maken met de kernwaarden van het bedrijf en bieden een visueel verhaal dat de missie en visie van Kiveo duidelijk overbrengt.

De juiste fotografie zorgt ervoor dat de eerste indruk een blijvende indruk is, wat cruciaal is in het concurrerende veld van vastgoedinvesteringen.

dsc03511
Kiveo

Leon Watzema

“Het is geweldig om met haar samen te werken. Saskia weet een ontspannen sfeer te creëren waardoor de fotoshoot voorbij is voordat je er erg in hebt. Ze luistert goed naar wat je wil maar probeert ook dingen waar je zelf nooit aan zou denken. Als je zelf spontane ideeën hebt dan is daar alle ruimte voor. Het gevolg is een fantastisch resultaat waar ik erg blij mee ben.”

dsc03593

Offerte op maat?

Wil je een offerte op maat ontvangen om jouw idee tot leven te brengen? Bij Studio Vervest heb je de offerte binnen no-time in je mailbox.