Bag2Bag

Welkom bij ons fotografieproject voor Bag2Bag, waar elk beeld een ode is aan de verfijnde elegantie en het vakmanschap achter elk van hun tassen en accessoires. Wij brengen het verhaal van deze unieke collecties tot leven.

b2b productfotografie – 194
Opdrachtgever

Bag2Bag

Categorie

Product- en detailfotografie

Website

https://bag2bag.nl/

Elegantie in elk detail

Deze prachtige productencollectie tassen en portefeuilles van Bag2Bag zijn binnenkort te verkrijgen op de verschillende verkooppunten van Bag2Bag.

b2b productfotografie – 13
bag2bag socialpost
b2b productfotografie – 258
b2b productfotografie – 182
b2b productfotografie – 67
b2b productfotografie – 195

Over Bag2Bag

Bag2Bag, een initiatief van Heidi en Daphne dat ontstond in 2011. Zij kwamen op het idee om betaalbare, kwalitatieve leren tassen te bieden. Door hun toewijding en leerproces is Bag2Bag uitgegroeid tot een gerespecteerd merk met een sterke focus op stijl, functionaliteit en kwaliteit. Met meer dan 220 verkooppunten in Nederland, is Bag2Bag een symbool van moderne elegantie en vakmanschap.

Het vastleggen van stijl en kwaliteit

Onze fotoshoot voor Bag2Bag had als doel de diversiteit en schoonheid van de collectie te benadrukken. We hebben meer dan 80 tassen en portefeuilles vastgelegd, waarbij we focusten op de unieke kenmerken van elk product. De bovenaanzichten waren bijzonder effectief in het tonen van de binnenruimte en vakmanschap, en brachten het verhaal achter elk ontwerp naar voren.

b2b productfotografie – 28
Bag2Bag

Daphne Cuypers

“Hi Saskia, dank je wel!
De eerste indruk ik goed. Het ziet er heel goed uit.”

bag2bag socialpost

Offerte op maat?

Wil je een offerte op maat ontvangen om jouw idee tot leven te brengen? Bij Studio Vervest heb je de offerte binnen no-time in je mailbox.